Fysieke klachten

fysieke klachten

Last van je lichaam

Heb je last van je lichaam en is er geen behandeling in het medische circuit mogelijk? Lichaam en geest is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Emotionele belasting kan zich uiten in lichamelijke klachten en andersom. Haptotherapie helpt je in je bewustwording van je gevoelens, je emoties en je lichaam, waardoor je kennis krijgt van de samenhang tussen jouw lichaam en geest en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Langdurige fysieke klachten kunnen je leven flink zwaarder maken. Sommige mensen hebben voortdurende pijn en bij andere is de pijn er op sommige momenten. Hoe dan ook; het kan je irriteren, het kan je concentratie op andere dingen verminderen en het kan je somber maken en zelfs stil leggen.

Door in de therapie te ontdekken hoe je omgaat met belasting, met pijn en met grenzen krijg je meer zicht op hoe je om gaat met je lichaam en met je gevoelens. Wanneer je je meer bewust wordt van de kwalieteiten en valkuilen van jouw patronen, jouw manier van omgaan met jezelf en je omgeving, krijg je ook weer nieuwe mogelijkheden. In de therapie kan je, in een veilige omgeving, ervaring op doen met andere mogelijkheden.

Zo krijg je een grotere keuzemogelijkheid in het omgaan met pijn. Dit kan verlichting geven en soms zelfs worden de klachten minder of verdwijnen.

praktijkruimte

Praktijkgegevens

Telefoon: 06 231 891 22
E-mail: info@paulagroeneveld.nl

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Registraties

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Geregistreerd docent bij CRKBO

Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders (VHZB)