Relaties en haptotherapie

relatie haptotherapie8

Loopt jullie relatie niet naar wens? Jullie hebben bijvoorbeeld veel ruzie en komen er niet uit. Of je voelt je niet gelukkig in de relatie maar weet niet goed wat het is of wat je er aan kunt doen? Het kan ook dat jullie ongelukkig of ontevreden zijn met de intimiteit of seksualiteit. Vaak zit je vast in een gezamenlijk patroon dat je niet weet te doorbreken. Haptotherapie kan hierbij helpen.

Ook als jullie tevreden zijn over de relatie kan begeleiding jullie relatie verder verdiepen.

Verdieping in de relatie

Bij haptotherapie ga je samen onderzoeken wat je voelt, hoe je denkt en wat je doet in contact met de ander. Het gaat hierbij niet om het zoeken naar goed of fout. Je gaat op zoek naar patronen in jullie relatie. Door de patronen te ervaren, groeit het bewustzijn van jullie Interactiedynamiek en krijg je keuzes en nieuwe mogelijkheden.

Het klinkt zo eenvoudig, toch is het niet makkelijk om er met z’n tweeën uit te komen. Het helpt wanneer iemand vragen stelt en meekijkt. Bij haptotherapie doen jullie, naast de gesprekken, ook ervaringen op in hoe je samenwerkt en je ontdekt je onderliggende gevoelens. Dit geeft inzicht in elkaars gevoelens en motivaties en verdieping in jullie relatie.

praktijkruimte

Praktijkgegevens

Telefoon: 06 231 891 22
E-mail: info@paulagroeneveld.nl

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Registraties

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Geregistreerd docent bij CRKBO

Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders (VHZB)